Time to Remember 

Time to Remember

 

Hun er ud af stamme: HANSEATIN, Hannover Stutenstamm 3195303 som man kan følge helt tilbage til 1902.

Time To Remember, En hannoveraner hoppe med fuldblod som far. En meget ædel og fin hoppe – Hun var B hest i dressur (ikke med mig, men i Tyskland inden jeg købte hende) og B hest i spring med mig. Da jeg ikke kunne ride længere pga en ulykke, blev hun sat i fol.

Hendes første føl var Capri Moon, far: Carano – Hun blev bedste hoppe ved saddelkåring i Tyskland i hannoveraner forbundet og derefter sat i fol.

Afkom

Hendes første føl var Capri Moon, Se nedenfor. 

2. føl går 140 cm i Tyskland.

3. føl.- Survirvor gik 140 cm i Danmark og nu lærehest for Emilie. De 2 har altid haft et specielt bånd fra de begge var helt små.

Time To Remember var noget helt specielt for mig – det er hendes afkom selvfølgelig også. De er meget sensible, men kloge heste.

https://www.horsetelex.com/horses/pedigree/1944317/gabi – Siden viser ikke de nationale resultater.. Men jeg er nu alligevel stolt af min gamle, smukke og bedste ven Time To Remember ❤️❤️

 

Capri Moon

 

Far: Carano – Capri Moon blev bedste hoppe ved saddelkåring i Tyskland i hannoveraner forbundet og derefter sat i fol.

Capri Moon fik også 4 føl inden hun desværre i en alt for tidlig alder blev syg og vi mistede hende.

Capri Moon´s 1. føl er Happy Heartbeart som var B hest i spring og var med i finalen i Herning til ungheste championat. Hun kom derefter i avlen. Spændende at se hendes afkom når de er klar til springbanen. Hendes 1. føl er kåret i RDH i Dansk Varmblod. Hendes andet føl er solgt ved Dansk varmblods Elite auktion. Hesndes 3. føl er i 2023 blevet dagens bedste 2 års spring hoppe og udtaget til elite skuet. 

Capr Moon´s 2. afkom er Gabi – Hun gik ridetest i Tyskland og var dagens 2. bedste hoppe. Nu er hun avlshoppe. Gabi har indtil nu 2 afkom under saddel. Hendes 1. føl er U2 som har gået finale i Herning til springchampionat, UVM, når 3 i finalen ved dansk springchampionat og meget mere sammen med Camille Pless. Hendes 2. føl er DJ som også viser sit værd på springbanerne. Han vandt en finale i Spanien for 5 års heste, han blev nr 5 i Herning ved ungheste championatet med bla 9,5 i kapacitet, sammen med Rikke Hastrup Kristensen. Hendes 3. føl er Exclusive som er kåret i RDH og har et føl ved siden inden hun kommer i sporten.

Capri Moon´s 3. føl er Crokke, han går 150 cm med en tysk rytter.

Capr Moon´s 4. Føl er Conrad som går 150 cm med en svensk rytter.